Karin's Online Office ondersteunt jou met jouw Online Marketing - Communicatie, Office Management en HR activiteiten

Ik ondersteun jouw organisatie als Virtual-, Web-, of Freelance Assistant met Karin's Online Office.

Heb je het super naar je zin in je werk, maar stapelen de overige taken zich op? Word je kriegel van je mailbox, moet je hoognodig over naar strakkere agendabeheer, bel je die klant net iets te laat terug en had je maar meer tijd en rust om de offertes, aanvragen en overige papieren rompslomp nou eens goed te regelen. 

Ben je op zoek naar die ene bikkel van een collega. Maar waar haal je de tijd vandaan om te gaan zoeken? En krijg je het Spaans benauwd als je dan ook nog moet sourcen, CV beoordelen, employer branding moet opstarten en gesprekken moet regelen?

Wil je als bedrijf online en offline meer zichtbaar zijn? En, o ja, je wilt ook nog steeds iets met social media. En die website moet er nu ook maar eens van komen.Contacten leggen en onderhouden via social media, liken/tweeten/bloggen/updates geven op social media, community building. Hoeveel uur zaten er ook alweer in een dag?

Weg met je zweetdruppels en hoofdpijn! Hier ben ik!

Ik werk virtueel. Dat betekent dat ik vooral vanuit mijn eigen werkplek werk. En dat bespaart jou kosten! Maar natuurlijk kan ik ook bij jou op kantoor aanwezig zijn.

Haal adem, tel tot 10, laat mij jou ontzorgen en ga doen waar jij zo goed in bent en energie van krijgt