Van der Sluis – update JB Select 2 juli 2019; misbruik WOB, een overzichtsnoot in JB Select!

Cornelis van der Sluis 02-07-2019
0 reacties

Dit jaar bestaat niet alleen de Awb 25 jaar, ook Jurisprudentie Bestuursrecht (JB) viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Op 27 september a.s. wordt tijdens het Jubilieumsymposium JB juist naar de toekomst van de Awb gekeken: “De Awb klaar voor de toekomst?”.

Dit jaar bestaat niet alleen de Awb 25 jaar, ook Jurisprudentie Bestuursrecht (JB) viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Op 27 september a.s. wordt tijdens het Jubilieumsymposium JB juist naar de toekomst van de Awb gekeken: “De Awb klaar voor de toekomst?”. Deelnemers ontvangen dan ook de prachtige jubilieumeditie van JB Select! Cornelis van der Sluis mocht voor die bundel een annotatie verzorgen bij deze uitspraak. In die noot volgt een overzicht van de stand van de jurisprudentie wat betreft misbruik van de WOB. Na het verschijnen van de bundel zal de bijdrage ook verschijnen op deze site.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen