Van der Sluis – update Tweede Kamer 18 juni 2019; uitstel behandeling wetsvoorstel Open overheid (Wo

Cornelis van der Sluis 19-06-2019
0 reacties

Uitstel zal (vooralsnog) geen afstel zijn, in werking treden van de Woo duurt alleen wat langer. Reden, de uitvoeringstoetsen per afzonderlijke organisatie van het Rijk (!), vergen meer tijd. Ook het overleg met het VNG en IPO over de gevolgen vraagt meer tijd.

Uitstel zal (vooralsnog) geen afstel zijn, in werking treden van de Woo duurt alleen wat langer. Reden, de uitvoeringstoetsen per afzonderlijke organisatie van het Rijk (!), vergen meer tijd. Ook het overleg met het VNG en IPO over de gevolgen vraagt meer tijd. Aldus de minister in deze brief aan de Tweede Kamer. Vraag blijft natuurlijk of de uitkomsten van deze trajecten toch reden zullen blijken voor het torpederen van de Woo.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen