Raad van State 9 december 2020; Erkennen dat er meer is, verplicht tot opnieuw besluiten

Cornelis van der Sluis 09-12-2020
0 reacties

De facturen e.d. voor inhuurkrachten die de afhandeling van vele Wob-verzoeken van verzoeker moet verzorgen is ook een bestuurlijke aangelegenheid.

De facturen e.d. voor inhuurkrachten die de afhandeling van vele Wob-verzoeken van verzoeker moet verzorgen is ook een bestuurlijke aangelegenheid. De erkenning tijdens de zitting bij de Raad van State (in hoger beroep dus!) dat er toch echt meer gevonden is na beter zoeken, leidt tot de conclusie van een geslaagd hoger beroep. En dus volgt de opdracht om opnieuw op het eerdere bezwaar te beslissen.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen