Update Gemeente Tytsjerksteradiel 7 maart 2020; Oppositie Wobt de besluitenlijsten

Cornelis van der Sluis 09-03-2020
0 reacties

Niet alleen in Almere, maar nu ook in Tytsjerksteradiel voelt de oppositie in de gemeenteraad zich genoodzaakt de Wob ter hand te nemen om informatie te verkrijgen die bij het college van B&W berust.

Niet alleen in Almere, maar nu ook in Tytsjerksteradiel voelt de oppositie in de gemeenteraad zich genoodzaakt de Wob ter hand te nemen om informatie te verkrijgen die bij het college van B&W berust. Voor toekomstige besluitenlijsten zou een en ander afstuiten op de ‘feitelijke handeling’ (zie deze uitspraak). Voor de oude al bestaande documenten lijkt de Wob wel de ingang te geven en dringen vragen over de opgelegde geheimhouding e.d. zich op. Vast onderwerp van onder andere de training Transparantie en geheimhouding voor bestuurders.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen