Update Raad van State 6 november 2019; Namen zijn geen milieu-informatie. Stellen van informatieve v

Cornelis van der Sluis 06-11-2019
0 reacties

Een uitspraak met een bevestiging van bestaande lijnen in de rechtspraak. Het vragen aan derden of zij afstand willen doen van de bescherming van hun persoonlijke levenssfeer (artikel 10, lid 3, van de Wob) is geen verplichting voor het bestuursorgaan. Ook al zou het om milieu-informatie gaan.

Een uitspraak met een bevestiging van bestaande lijnen in de rechtspraak. Het vragen aan derden of zij afstand willen doen van de bescherming van hun persoonlijke levenssfeer (artikel 10, lid 3, van de Wob) is geen verplichting voor het bestuursorgaan. Ook al zou het om milieu-informatie gaan. Al zijn namen van derden geen milieu-informatie.

Ook vaste rechtspraak, het stellen van informatieve vragen is niet hetzelfde als het vragen om openbaar maken van informatie. Dat deel is dus geen Wob-verzoek.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen