Van der Sluis – update Raad van State 22 mei 2019; over het specifiek duiden van een verzoek en het

Cornelis van der Sluis 22-05-2019
0 reacties

De reikwijdte van een WOB-verzoek wordt bepaald door de bewoordingen en de context. Bij twijfel is overleg nodig en moet worden vastgesteld wat beoogd zou zijn. Soms staat ter discussie of goed is gezocht naar documenten. Het goed vastleggen van het proces van zoeken is dus van groot belang.

De reikwijdte van een WOB-verzoek wordt bepaald door de bewoordingen en de context. Bij twijfel is overleg nodig en moet worden vastgesteld wat beoogd zou zijn. Soms staat ter discussie of goed is gezocht naar documenten. Het goed vastleggen van het proces van zoeken is dus van groot belang. Dit blijkt uit deze uitspraak van vandaag.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen