Update Rechtbank Rotterdam 19 maart 2020; De ingehuurde advocaat hoort bij de kring van het intern b

Cornelis van der Sluis 26-03-2020
0 reacties

Vaste rechtspraak krijgt ook navolging in deze uitspraak van de Rechtbank Rotterdam. De ingehuurde advocaat voor de gemeente hoort bij het intern beraad.

Vaste rechtspraak krijgt ook navolging in deze uitspraak van de Rechtbank Rotterdam. De ingehuurde advocaat voor de gemeente hoort bij het intern beraad. Ook zijn e-mails met adviezen over een civielrechtelijke procedure niet opeens geen intern beraad meer als deze worden gebruikt voor een bestuursrechtelijke procedures (of omgekeerd).

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen