Van der Sluis – update Ministerie OCenW 30 april 2019; Archiefwet en WOB en invoelend besluiten

Cornelis van der Sluis 13-05-2019
0 reacties

Invoelend WOB-besluit vanwege het ‘kastje-muur’ gevoel dat de verzoeker moet hebben gegeven de werking van de Archiefwet en de WOB. Het Ministerie van OCenW laat mooi zien hoe dat kan.

Invoelend WOB-besluit vanwege het ‘kastje-muur’ gevoel dat de verzoeker moet hebben gegeven de werking van de Archiefwet en de WOB. Het Ministerie van OCenW laat mooi zien hoe dat kan.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen