Update Rechtbank Zeeland-West-Brabant 7 juli 2020; Inhoud van de documenten kan niet ter discussie s

Cornelis van der Sluis 23-07-2020
0 reacties

De Wob gaat enkel over het al dan niet openbaar maken van documenten. Discussie over de inhoud van de openbaar gemaakte documenten kan uiteraard plaatsvinden, maar niet in een procedure over het Wob-besluit, aldus de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

De Wob gaat enkel over het al dan niet openbaar maken van documenten. Discussie over de inhoud van de openbaar gemaakte documenten kan uiteraard plaatsvinden, maar niet in een procedure over het Wob-besluit, aldus de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen