Update Rechtbank Midden-Nederland 26 september 2019; De externe (TenneT en Stedin) en artikel 11 Wob

Cornelis van der Sluis 05-02-2019
0 reacties

Inmiddels vaste rechtspraak dat de externe voor de externe, maar ook de externe partij zelf niet onderdeel is van het interne beraad (zie uitgebreid deze annotatie).

Inmiddels vaste rechtspraak dat de externe voor de externe, maar ook de externe partij zelf niet onderdeel is van het interne beraad (zie uitgebreid deze annotatie). Deze uitspraak van de Rechtbank Midden-Nederland bevestigt in dat verband dat de externe partij, die vast ook een algemeen belang op het oog heeft, toch ook een eigen belang heeft. Het gaat hier om TenneT en Stedin die een bedrijfszekere energievoorziening als belang naar voren schuiven. Dat laat onverlet het eigen belang van de financiĆ«le eigen positie. Hen komt geen bescherming van artikel 11 Wob toe.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen