Update Rechtbank Midden-Nederland 7 november 2019; Wob-verzoek ‘minder Marokkanen’ vraagt meer zoeke

Cornelis van der Sluis 10-11-2019
0 reacties

Een verzoek om alle documenten over de eventuele vervolging van Wilders vanwege zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraak in 2014 moet worden opgevat als echt alle documenten. Geen beperking in de tijd en ook antwoorden op Kamervragen wekken de indruk dat er echt meer moet zijn.

Een verzoek om alle documenten over de eventuele vervolging van Wilders vanwege zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraak in 2014 moet worden opgevat als echt alle documenten. Geen beperking in de tijd en ook antwoorden op Kamervragen wekken de indruk dat er echt meer moet zijn. De minister moet dus opnieuw aan de slag van de Rechtbank Midden-Nederland. De uitspraak laat zien dat een strikte lezing van het verzoek van groot belang is en ook dat andere documenten van belang kunnen zijn bij het beantwoorden van de vraag of wel alles goed is onderzocht.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen