Update Raad van State 15 april 2020; Machtiging dekt de handeling niet. Kennelijk niet-ontvankelijk

Cornelis van der Sluis 15-04-2020
0 reacties

Een machtiging om procedures te voeren tegen een opgelegde verkeersboete geeft geen machtiging voor het doen van Wob-verzoeken (zonder dat een procedure tegen een verkeersboete). Geen herstel van het verzuim leidt terecht tot buiten behandeling stellen. Bezwaar niet-ontvankelijk.

Een machtiging om procedures te voeren tegen een opgelegde verkeersboete geeft geen machtiging voor het doen van Wob-verzoeken (zonder dat een procedure tegen een verkeersboete). Geen herstel van het verzuim leidt terecht tot buiten behandeling stellen. Bezwaar niet-ontvankelijk. En vanwege de kennelijkheid is horen ook geen vereist. Aldus de Raad van State vandaag.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen