Update Rechtbank Zeeland-West-Brabant 10 april 2020; Voorlopige voorziening zonder (kennelijk) bezwa

Cornelis van der Sluis 17-04-2020
0 reacties

U vraagt informatie. U krijgt informatie. U bent niet tevreden. U dient een voorlopige voorziening in. Maakt u geen bezwaar of geeft u geen kopie van het bezwaarschrift aan de voorzieningenrechter dan is het verzoek om een voorlopige voorziening niet-ontvankelijk, aldus de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

U vraagt informatie. U krijgt informatie. U bent niet tevreden. U dient een voorlopige voorziening in. Maakt u geen bezwaar of geeft u geen kopie van het bezwaarschrift aan de voorzieningenrechter dan is het verzoek om een voorlopige voorziening niet-ontvankelijk, aldus de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen