Update Tweede Kamer 16 oktober 2019; De Woo komt, eerst even de ECB vragen om advies

Cornelis van der Sluis 24-10-2019
0 reacties

De behandeling van het wijzigingswetsvoorstel inzake de Wet open overheid (zie over dit wetsvoorstel deze publicatie in de Staatscourant, deze column op Binnenlands bestuur en zie hier voor alle artikelen met toelichting) zou dit najaar plaats vinden.

De behandeling van het wijzigingswetsvoorstel inzake de Wet open overheid (zie over dit wetsvoorstel deze publicatie in de Staatscourant, deze column op Binnenlands bestuur en zie hier voor alle artikelen met toelichting) zou dit najaar plaats vinden. Inmiddels wordt de Europese Centrale Bank om een advies gevraagd (zie deze brief aan de Tweede Kamer met bijlagen), Even geduld dus nog a.u.b. Genoeg tijd om ge├»nformeerd te raken over de impact voor de dagelijks praktijk, zoals binnenkort bij de Praktijkgerichte introductie Woo. Aanmelden kan nog hier.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen