Update Tweede Kamer 22 oktober 2020; Behandeling wijzigingswetsvoorstel Wet open overheid 29 oktober

Cornelis van der Sluis 22-10-2020
0 reacties

Inmiddels is het Verslag en de Nota naar aanleiding van het Verslag verschenen. De Kamer is voldoende voorbereid en kan het wijzigingswetsvoorstel behandelen op 29 oktober a.s.. Het gaat dus snel met de Woo. Er is nog aantal plekken beschikbaar voor de online training van 3 november.

Inmiddels is het Verslag en de Nota naar aanleiding van het Verslag verschenen. De Kamer is voldoende voorbereid en kan het wijzigingswetsvoorstel behandelen op 29 oktober a.s.. Het gaat dus snel met de Woo. Er is nog aantal plekken beschikbaar voor de online training van 3 november. Bij overtekening wordt kort daarop een volgende training ingepland.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen