Update Tweede Kamer 6 november 2020; voorzetting behandeling Woo schuift op

Cornelis van der Sluis 08-11-2020
0 reacties

Eerder lag nog in de planning dat de Wijzigingswet Woo – het voorstel dat de Wet open overheid moet wijzigingen – komende week (week 46) verder zou worden behandeld. Nu blijkt dat het wat opschuift.

Eerder lag nog in de planning dat de Wijzigingswet Woo – het voorstel dat de Wet open overheid moet wijzigingen – komende week (week 46) verder zou worden behandeld. Nu blijkt dat het wat opschuift. Waarschijnlijk zal de behandeling in week 47 (17, 18 of 19 november) worden voortgezet, aldus deze bekendmaking.

Als de agenda het toelaat wordt de behandeling weer gevolgd en live van commentaar voorzien. Zie voor een verslag van de eerste termijn van behandeling, deze update.

Meer over de Woo zoals deze nu luidt en over wat blijkt uit de behandeling in de Tweede Kamer? 10 december is er weer een training.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen