Van der Sluis – Raad van State update 13 februari 2019; Feiten en verwachtingen zijn geen persoonlij

Cornelis van der Sluis 13-02-2019
0 reacties

Intern beraad en de WOB: het mogen beoordelen per zelfstandig onderdeel van een document maakt niet dat documenten integraal mogen worden geweigerd. Een beschrijving van feiten en verwachtingen is geen persoonlijke beleidsopvatting en moet dus verstrekt worden. Aldus de Raad van State vandaag.

Intern beraad en de WOB: het mogen beoordelen per zelfstandig onderdeel van een document maakt niet dat documenten integraal mogen worden geweigerd. Een beschrijving van feiten en verwachtingen is geen persoonlijke beleidsopvatting en moet dus verstrekt worden. Aldus de Raad van State vandaag.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen