Van der Sluis – Rechtbank Midden Nederland update 16 februari 2019; Zijn de documenten er wel of nie

Cornelis van der Sluis 16-02-2019
0 reacties

Een mooi voorbeeld van het succesvol bestrijden van de stelling van een bestuursorgaan dat stukken er niet (meer) zijn. Bijzonder hier is dat de gemeente stelt dat een en ander al openbaar is.

Een mooi voorbeeld van het succesvol bestrijden van de stelling van een bestuursorgaan dat stukken er niet (meer) zijn. Bijzonder hier is dat de gemeente stelt dat een en ander al openbaar is. Bijzonder daarbij is dat – indien dat toch het geval blijkt – de rechtbank in deze uitspraak de gemeente dan opdraagt om tot feitelijke verstrekking over te gaan (terwijl de bestuursrechter daar eigenlijk niet over kan gaan zou ik menen)

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen