Van der Sluis – update A-G Hoge Raad 5 juli 2019; misbruik van procesrecht, een overzicht

Cornelis van der Sluis 08-07-2019
0 reacties

In vele publicaties – ook te vinden op deze site – is ingegaan op de rechtsontwikkeling van het misbruik van recht, veelal in combinatie met de mogelijkheden die de WOB geeft om een procedure op te starten.

In vele publicaties is ingegaan op de rechtsontwikkeling van het misbruik van recht, veelal in combinatie met de mogelijkheden die de WOB geeft om een procedure op te starten. Recent verscheen een mooie conclusie van Advocaat-Generaal IJzerman naar aanleiding van een aantal misbruik-kwesties. Deze gemeenschappelijke bijlage geeft een mooi overzicht van het onderwerp misbruik van procesrecht door belanghebbenden en hun gemachtigden.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen