Van der Sluis – update AboutLaw en Trainingen; oplossingen voor de invloed van de WhatsApp-uitspraak

Cornelis van der Sluis 16-04-2019
0 reacties

We gaan nog even door met duiding van de WhatsApp-uitspraak, vandaag via een podcast. Deze is te vinden bij AboutLaw. In de podcast leg ik de uitspraak uit, in dit blog verkende ik de eerste lijnen van oplossingen voor de praktijk.

We gaan nog even door met duiding van de WhatsApp-uitspraak, vandaag via een podcast. Deze is te vinden bij AboutLaw. In de podcast leg ik de uitspraak uit, in dit blog verkende ik de eerste lijnen van oplossingen voor de praktijk. Eind juni gaan we samen met andere overheidsjuristen de oplossingen verder verkennen. In vervolg op die training worden regelingen c.q. protocollen opgesteld die ter beschikking worden gesteld aan de aanwezigen. Interesse? Meld je dan aan.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen