Van der Sluis – update Centrale Commissie Dierproeven 2 juli 2019; voorbeeld van een besluit ‘misbru

Cornelis van der Sluis 23-07-2019
0 reacties

Hoewel misbruik van recht steeds minder voor lijkt te komen in het kader van de WOB, is de ontwikkelde jurisprudentie daarover in bepaalde gevallen nog nuttig om naar terug te grijpen. Zo ondervond ook de Centrale Commissie Dierproeven.

Hoewel misbruik van recht steeds minder voor lijkt te komen in het kader van de WOB, is de ontwikkelde jurisprudentie daarover in bepaalde gevallen nog nuttig om naar terug te grijpen. Zo ondervond ook de Centrale Commissie Dierproeven.  Het besluit dat zij neemt geeft een mooi voorbeeld van hoe de stelling dat sprake van misbruik van recht is, gemotiveerd kan worden.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen