Van der Sluis – Raad van State update 20 februari 2019; Ingebrekestelling nodig voor beroep niet tij

Cornelis van der Sluis 20-02-2019
0 reacties

Van een dwangsom kan geen sprake meer zijn bij het te laat besluiten op een WOB-verzoek. In de praktijk leeft nog weleens de gedachte dat de ingebrekestelling dus ook geen fenomeen meer kan zijn in een WOB-procedure.

Van een dwangsom kan geen sprake meer zijn bij het te laat besluiten op een WOB-verzoek. In de praktijk leeft nog weleens de gedachte dat de ingebrekestelling dus ook geen fenomeen meer kan zijn in een WOB-procedure. Ten onrechte, voor beroep wegens niet tijdig beslissen is wel degelijk eerst een ingebrekestelling nodig, aldus ook de Afdeling.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen