Rechtbank Limburg 11 augustus 2021; Wob-misbruik want t.b.v. een andere procedure?!

Cornelis van der Sluis 25-08-2021
0 reacties

De drempel om te kunnen spreken van misbruik van de Wob ligt inmiddels weer aardig hoog. Informatie via de Wob opvragen ten behoeve van mogelijk een andere (civiele) procedure staat vrij.

Dan spreken van misbruik vergt het nodige aan aanvullende feiten en omstandigheden (zie deze update).

De rechtbank Limburg meent in deze uitspraak dat van dergelijke feiten omstandigheden sprake is. Reden hiervoor is gelegen in het voeren van meerdere (niet geslaagde) procedures én gedragingen van betrokkenen op social media en jegens potentiële beleggers, kopers en huurders.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen