Van der Sluis – update Raad van State 10 april 2019; meer documenten zijn er niet!

Cornelis van der Sluis 10-04-2019
0 reacties

Vorige week ging het over Bach, nu over financiële (belasting) gegevens. Een discussie over de vraag of er niet meer documenten bij het bestuursorgaan zijn dan waarover is beslist na een WOB-verzoek.

Vorige week ging het over Bach, nu over financiële (belasting) gegevens. Een discussie over de vraag of er niet meer documenten bij het bestuursorgaan zijn dan waarover is beslist na een WOB-verzoek. Wie stelt en bewijst? Vandaag stelt de Raad dat onder andere relevant is dat honderden pagina’s zijn toegezonden. Er zal dan vast niet meer zijn, moet de gedachte zijn.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen