Van der Sluis – update Rechtbank Gelderland 3 april 2019; buiten behandeling laten van een WOB-verzo

Cornelis van der Sluis 03-04-2019
0 reacties

Het buiten behandeling laten van een WOB-verzoek vanwege misbruik. Ik verkende al eerder die optie vanwege een uitspraak van de Raad van State. De Rechtbank Gelderland acht het ook mogelijk, een reactie op zo’n besluit moet wel snel als bezwaarschrift worden aangemerkt.

Het buiten behandeling laten van een WOB-verzoek vanwege misbruik. Ik verkende al eerder die optie vanwege een uitspraak van de Raad van State. De Rechtbank Gelderland acht het ook mogelijk, een reactie op zo’n besluit moet wel snel als bezwaarschrift worden aangemerkt.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen