Update Gemeente Arnhem 26 juni 2020; Alle Wob-data openbaar

Cornelis van der Sluis 29-06-2020
0 reacties

In navolging op de rijksoverheid – die dat voor een goed deel van de uitkomsten van Wob-besluiten doet – en andere gemeenten (zoals Utrecht) zal ook de gemeente Arnhem alle Wob-verzoeken, de besluiten en de openbaar gemaakte documenten beschikbaar maken via een website. Een prima initiatief.

In navolging op de rijksoverheid – die dat voor een goed deel van de uitkomsten van Wob-besluiten doet – en andere gemeenten (zoals Utrecht) zal ook de gemeente Arnhem alle Wob-verzoeken, de besluiten en de openbaar gemaakte documenten beschikbaar maken via een website. Een prima initiatief.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen