Update Raad van State 12 augustus 2020; Openbaarheid onderzoek naar handel van wandel wethouder

Cornelis van der Sluis 20-08-2020
0 reacties

Onderzoeken van externen naar de betrokkenheid van bestuurders, in dit geval een voormalig wethouder, bijvoorbeeld bij de realisatie van ruimtelijke plannen zijn geregeld voer voor Wob-verzoeken.

Onderzoeken van externen naar de betrokkenheid van bestuurders, in dit geval een voormalig wethouder, bijvoorbeeld bij de realisatie van ruimtelijke plannen zijn geregeld voer voor Wob-verzoeken. Vaste rechtspraak is dat toegezegde vertrouwelijkheid aan ge├»nterviewden gerespecteerd wordt via de onevenredige benadeling. Die lijn wordt bevestigd in deze uitspraak van de Raad van State. Ook wordt bevestigd de lijn dat het afzien van de bescherming van de persoonlijke levenssfeer zeer expliciet moet hebben plaatsgevonden.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen