Van der Sluis – update Raad van State 19 juni 2019; artikel 2 Wob stelt geen eisen aan het gebruiken

Cornelis van der Sluis 19-06-2019
0 reacties

Het Verdrag van Aarhus is – onder andere in artikel 2 van de WOB – op juiste wijze geïmplementeerd. Toetsen aan de regels uit het verdrag is dus niet aan de orde. Artikel 2 van de WOB ziet op het verstrekken van informatie aan het publiek.

Het Verdrag van Aarhus is – onder andere in artikel 2 van de WOB – op juiste wijze geïmplementeerd. Toetsen aan de regels uit het verdrag is dus niet aan de orde. Artikel 2 van de WOB ziet op het verstrekken van informatie aan het publiek. Er volgt geen plicht uit om milieu-informatie op bepaalde wijze te gebruiken bij besluitvorming, aldus de Raad van State.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen