Van der Sluis – update Raad van State 27 maart 2019; scripties niet integraal te weigeren wegens de

Cornelis van der Sluis 27-03-2019
0 reacties

De Raad van State oordeelt over het niet openbaar maken van scripties door de korpschef. Weigeren vanwege een inbreuk op de privésfeer van de opstellers baseren op onevenredige benadeling gaat niet lukken. Alleen enkele persoonsgegevens worden gelakt.

De Raad van State oordeelt over het niet openbaar maken van scripties door de korpschef. Weigeren vanwege een inbreuk op de privésfeer van de opstellers baseren op onevenredige benadeling gaat niet lukken. Alleen enkele persoonsgegevens worden gelakt.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen