Van der Sluis – update VNG 22 juli 2019; proeftuinen Wet open overheid

Cornelis van der Sluis 22-07-2019
0 reacties

De VNG gaat er – net als ik inmiddels – vanuit dat de Wet open overheid er wel komt. De gevolgen voor de praktijk zullen fors zijn. Vandaar dat men vraagt om een aantal gemeenten die voorop willen lopen door mee te werken aan een zestal proeftuinen.

De VNG gaat er – net als ik inmiddels – vanuit dat de Wet open overheid er wel komt. De gevolgen voor de praktijk zullen fors zijn. Vandaar dat men vraagt om een aantal gemeenten die voorop willen lopen door mee te werken aan een zestal proeftuinen. Zelf getraind willen worden in de Woo met vooral oog voor gevolgen voor de eigen praktijk als overheidsjurist? Inschrijven kan hier.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen