Van der Sluis – update VNG 4 april 2019; gebruik WhatsApp en sms

Cornelis van der Sluis 04-04-2019
0 reacties

De VNG laat ook kort het licht schijnen over het gebruik van WhatsApp en sms gelet op de WOB (en de Archiefwet) in het licht van de uitspraak daarover. Morgen mag ik mijn licht erover laten schijnen ten behoeve van een podcast voor AboutLaw | Podcasts. Binnenkort dus te beluisteren!

De VNG laat ook kort het licht schijnen over het gebruik van WhatsApp en sms gelet op de WOB (en de Archiefwet) in het licht van de uitspraak daarover. Morgen mag ik mijn licht erover laten schijnen ten behoeve van een podcast voor AboutLaw | Podcasts. Binnenkort dus te beluisteren!

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen