Van der Sluis – update Zorgvisie 18 juni 2019; hoofdbrekens bij de WhatsApp-uitspraak, geen reden vo

Cornelis van der Sluis 18-06-2019
0 reacties

De WhatsApp-uitspraak geeft de nodige hoofdbrekens voor de praktijk. Om samen de oplossingen te verkennen komen we op 27 juni a.s. bijeen in Rotterdam met diverse bestuursorganen (aanmelden kan nog hier tot a.s. dinsdag).

De WhatsApp-uitspraak geeft de nodige hoofdbrekens voor de praktijk. Om samen de oplossingen te verkennen komen we op 27 juni a.s. bijeen in Rotterdam met diverse bestuursorganen (aanmelden kan nog hier tot a.s. dinsdag). De uitkomst, concrete protocollen en instructies, worden vervolgens nagezonden om te implementeren. Die hoofdbrekens mogen natuurlijk niet leiden tot het niet naleven van wettelijke termijnen. Dreigt dat wel dan kan na een ingebrekestelling een beroep wegens niet-tijdig beslissen het gevolg zijn (zie uitgebreider hierover dit blog). Helaas bleek dat ook nodig in de casus die eerder leidde tot de WhatsApp-uitspraak, zo volgt uit dit bericht op Zorgvisie.nl (abonnement vereist).

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen