Update Raad van State 18 december 2019; Nieuwe grond in bezwaar onbesproken in beroep, besluit blijf

Cornelis van der Sluis 18-12-2019
0 reacties

In de bezwaarfase wordt het bestuursorgaan verondersteld tot een totale heroverweging te komen. Dat kan dus aanleiding geven om ook een andere weigeringsgrond aan een weigering tot openbaarmaking op te voeren.

In de bezwaarfase wordt het bestuursorgaan verondersteld tot een totale heroverweging te komen. Dat kan dus aanleiding geven om ook een andere weigeringsgrond aan een weigering tot openbaarmaking op te voeren. Komt de verzoeker dan in beroep tegen het besluit op bezwaar niet op tegen die nieuwe weigeringsgrond dan blijft de weigering in stand, aldus de Raad van State vandaag.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen