Update Raad van State 3 juni 2020; Onrechtmatig verwijderde inboxen, de verzoeker schiet er niets me

Cornelis van der Sluis 03-06-2020
0 reacties

Vaste rechtspraak maar blijvend onbevredigend voor de verzoeker om informatie (de uitspraak is het vervolg op deze publicatie in Follow The Money).

Vaste rechtspraak maar blijvend onbevredigend voor de verzoeker om informatie (de uitspraak is het vervolg op deze publicatie in Follow The Money). Hoewel ook voor de Raad van State is vast komen te staan dat de mailbox van de burgemeester nooit had mogen worden verwijderd alvorens te onderzoeken of in de mailbox e-mails aanwezig zouden zijn die vallen onder een Wob-verzoek, helpt dit de verzoeker om die informatie niets. De gemeente kan de informatie immers niet reproduceren. Einde verhaal. Meer hierover is ook te horen in deze podcast.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen