Update Rechtbank Den Haag 25 maart 2020; Op openbare informatie ziet de Wob niet

Cornelis van der Sluis 14-04-2020
0 reacties

Kort en krachtig maar goed om zo nu en dan eens te beseffen, de Wob ziet niet op al openbare informatie aldus de Rechtbank Den Haag. Opletten met hoe je dan de afwijzing van het verzoek noemt. In dit geval is gesteld dat sprake is van een besluit.

Kort en krachtig maar goed om zo nu en dan eens te beseffen, de Wob ziet niet op al openbare informatie aldus de Rechtbank Den Haag. Opletten met hoe je dan de afwijzing van het verzoek noemt. In dit geval is gesteld dat sprake is van een besluit. Hoe dan ook, een eventueel bezwaar, leidt tot een beslissing op bezwaar en zo zit je toch met een bestuursrechtelijke procedure.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen