Update Rechtbank Zeeland-West-Brabant 19 juni 2020: COVID-19 als reden voor een langere termijn

Cornelis van der Sluis 06-07-2020
0 reacties

Te laat besluiten op een bezwaar is normaliter reden voor een korte termijn om alsnog te beslissen op dat bezwaar: twee weken. De Rechtbank Zeeland-West-Brabant is coulant voor de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en geeft vier weken.

Te laat besluiten op een bezwaar is normaliter reden voor een korte termijn om alsnog te beslissen op dat bezwaar: twee weken. De Rechtbank Zeeland-West-Brabant is coulant voor de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en geeft vier weken.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen