Nieuw platform NKOO gelanceerd: Samen voor een transparante overheid

Anke van der Sluis - Boomsma 01-07-2024
0 reacties

Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd, vol met de meest actuele Woo-kennis en een uitgebreid forum. Ontdek de nieuwste NKOO-podcast over AI en leg via het forum jouw vraagstuk voor aan vakgenoten.

Ons nieuwe platform is gelanceerd, een stap vooruit voor vakgenoten die werken aan transparantie en openheid binnen de overheid samen met het NKOO. De nieuwe site blijft een rijke bron van actuele kennis over de Wet open overheid (Woo) en introduceert een verbeterd forum met nieuwe functies.

Nieuwe podcast
Een van de hoogtepunten op de nieuwe site is de nieuwste aflevering van de NKOO-podcast, waarin Cornelis van der Sluis in Rosalie Hasslacher-van den Broek en Vincent van Dijk gesprek gaat met de gemeente Coevorden. Ze bespreken de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) en hoe medewerkers eigen initiatieven kunnen nemen om informatie beter toegankelijk te houden. Beluister deze aflevering hier. 

Je vindt voortaan ge├»ntegreerd op de website de verschillende forums. Dit forum bevordert kennisdeling en samenwerking op een gebruiksvriendelijke manier. Een grote verbetering is de verbeterde zoekfunctie die maakt dat je op hashtag kunt zoeken waarmee je gemakkelijk door de database van collectieve kennis zoekt. Daarnaast zijn ook de NKOO trainers en experts zijn aanwezig op het forum en vind je de trainingsdocumentatie hier terug als je een training hebt gevolgd. 

Toegang tot het forum
Het nieuwe platform is toegankelijk voor alle huidige gebruikers van de vorige versie. Nieuwe gebruikers kunnen eenvoudig toegang aanvragen via dit formulier. Zo maken we het kenniscentrum open en toegankelijk voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het bevorderen van transparantie en openheid binnen de overheid en werkt bij de overheid. 

 

 

Afbeeldingen

Het vernieuwde NKOO platform

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen