Rechtbank Noord-Nederland; Noem je de Wob dan is het een Woo

Cornelis van der Sluis 17-03-2023
15 keer bekeken 0 reacties

In lijn met de rechtbank Overijssel (zie bericht) oordeelt ook de rechtbank Noord-Nederland in een uitspraak dat de rechtspraak van de Raad van State (zie annotatie) onder de Woo overeind blijft.

In lijn met de rechtbank Overijssel (zie bericht) oordeelt ook de rechtbank Noord-Nederland in een uitspraak dat de rechtspraak van de Raad van State (zie annotatie) onder de Woo overeind blijft. Noem je de Wob, dan is het een Wob. En als het besluit genomen is op of na 1 mei 2022, dan wordt het als vanzelf een Woo-verzoek. Dat laatste volgt weer uit het ontbrekende overgangsrecht van de Woo (zie blog).

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen