Update Rechtbank Midden-Nederland 9 april 2020; E-mailen tussen gemeenten over (mogelijke) Wob-misbr

Cornelis van der Sluis 21-04-2020
22 keer bekeken 0 reacties

In lijn met de Raad van State op 1 april jl. oordeelt ook de Rechtbank Midden-Nederland in deze uitspraak dat praten over (mogelijke) Wob-misbruikers – dit keer door erover te e-mailen door gemeenteambtenaren onderling – rechtmatig is.

In lijn met de Raad van State op 1 april jl. oordeelt ook de Rechtbank Midden-Nederland in deze uitspraak dat praten over (mogelijke) Wob-misbruikers – dit keer door erover te e-mailen door gemeenteambtenaren onderling – rechtmatig is. Op gegevensverwerking uit 2013 is de Wbp van toepassing, ondanks de onmiddellijke werking van de AVG.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen