Wet open overheid op koers voor 1 mei 2022

Cornelis van der Sluis 22-10-2021
26 keer bekeken 0 reacties

Over lastige wetgeving gesproken; artikel 10.3 Wet open overheid over de inwerkingtreding maakt het voor de praktijk – nu de wet 5 oktober is aanvaard door de Eerste Kamer (zie column en beluister de podcast) – nog wat puzzelen als het om het precieze moment van inwerkingtreding gaat.

Over lastige wetgeving gesproken; artikel 10.3 Wet open overheid over de inwerkingtreding maakt het voor de praktijk – nu de wet 5 oktober is aanvaard door de Eerste Kamer (zie column en beluister de podcast) – nog wat puzzelen als het om het precieze moment van inwerkingtreding gaat. Wat nodig is is bekrachtiging door het kabinet, ondertekening door de Koning en vervolgens plaatsing in het Staatsblad. Nu de eerste hobbel met de ministerraad van 15 oktober is genomen, liggen we nog op koers voor inwerkingtreding per 1 mei 2022. Eens zien of de Koning tijd heeft. Anders wordt het toch 1 juni.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief  

Aanmelden

 

 


Contact

010 840 02 33
info@nkoo.nl

Postadres: Postbus 3107, 3003 AC, Rotterdam
Bezoekadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam


 Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen